Servicii

Serviciile Oferite

 • Scoala de zbor

 • Fotografii aeriene

  Imaginea ta aero conteaza pentru succesul afacerii tale. In promovarea firmei dumneavoastra este ideal sa folositi o fotografie din aer. Orice firma, pensiune sau obiectiv turistic, vila sau teren poate fi pus mult mai bine in valoare daca e prezentat si intr-o perspectiva aeriana.
  Fotografiile pot fi realizate de fotografii nostri, sau chiar de dumneavoastra. Ne vom stradui ca timpul dumneavoastra sa fie fructificat la maxim, si sa reusiti sa realizati o serie cat mai numeroasa de fotografii aeriere foarte reusite.

 • Tractare banner

  Daca aveti o noua afacere sau aveti nevoie de o alt fel de promovare a afacerii dumneavoastra existente, va oferim posibilitatea ca banner-ul dumneavoastra sa atraga toate privirile atunci cand va trece pe deasupra intregului oras. Suntem singur ca asa veti fi remarcat. • Lansare de fluturasi sau flori

 • Lansare parasutisti

 • Inchiriere de aeronave pilotilor licentiati

 • Intretinere si reparatii.

  Avem o frumoasa reputatie in domeniul constructiilor de motodeltaplane si motoparapante. Suntem mandri de realizarile noastre cel putin la nivel national si prin dotarea si priceperea acumulata dealungul timpului putem sa efectuam aproape orice tip de lucrari de reparatii si intretinere de ULM. In ceea ce priveste motoarele, avem peste 15 ani de experienta in repararea motoarelor in 2 timpi.

  Pentru Rotax 503-582 dispunem de SDV-istica completa pentru orice tip de reparatii. Pentru depresare, presare si coaxialixarea ambielajelor avem deasemenea toata tehnologia si experienta necesara. De cele mai multe ori reusim sa realizam coaxializarea ambielajelor cu mult sub toleranta de 0,05mm impusa de Rotax. Folosim deobicei kit-uri de biela ProX made in Japan si rulmenti SKF C3-C4.

  Honuirea cilindrilor o realizam in colaborare cu o firma din Bacau de care suntem foarte multumiti atat de calitatea suprafetei si rugozitatii cilindrilor, cat si de respectarea exacta a cotelor, ovalitate si conicitate minima.

  Toate planurile de etansare sunt degresate perfect, folosim produsele Loktite recomandate in manualul de reparatii pentru Rotax, astfel un motor reparat la noi va fi mereu curat. Toate suruburile sunt evident asigurate cu Loktite 222-648 si stranse la cuplu prescris de producator.


 • Alte servicii

  Pe langa drumetiile montane in zbor, mai organizam si "hangar party" ,plimbari cu ATV , motociclete, tiroliana si alte senzatii de adrenalina.